Werkplaats


Werkplaats

Mensen komen regelmatig even langs wanneer er een lampje knippert of als er olie bijgevuld moet worden. Dit is geen probleem, je kunt hiervoor even langskomen binnen de openingstijden wanneer het jou uitkomt. Wil je zeker zijn dat je niet eventjes hoeft te wachten? Bel ons dan even.

Zijn er grote problemen en is het nodig dat jouw auto gerepareerd moet worden? Dan kun je het beste een afspraak maken. Reparaties zijn mogelijk voor alle automerken.
Weet je niet zeker wat er aan de hand is? Dan is het altijd verstandig contact op te nemen. Een loszittend bouwtje kan er al voor zorgen dat andere onderdelen kapot gaan en dat is zonde.

Wij staan ook klaar voor bedrijfswagens van klein tot groot! Kom gerust eens langs voor advies. Daarnaast kun je bij ook terecht voor de APK-keuring. Jouw auto wordt nauwkeurig gecontroleerd, zodat alles weer voldoet aan de eisen. Mocht er iets niet goed blijken te zijn, dan wordt er eerst contact met je opgenomen over een eventuele reparatie en wat de kosten daarvan zijn.